Gå til kassen

Nyheder

Nyheder

Nyheder

Overskrift:

KOMPROMENT får Cradle to Cradle certificeret sit første produkt

Dato:
17-01-2017
Kort tekst:
KOMPROMENT præsenterer i uge 3 sin unikke facadebeklædning Vidar Teglspån internationalt på BAU messen i Tyskland. Vidar Teglspån med tilhørende montagesystem er det første af virksomhedens produkter, der opnår en Cradle to Cradle certificering.
Læs mere
Overskrift:

Teglspån nu også som tag

Dato:
19-05-2016
Kort tekst:
Sammen med Tegnestuen Lokal fra Frederiksberg er vi nu igang med at opføre den første bygning hvor Teglspån anvendes både som tag og facade.
Tag og facade flyder æstetisk smukt sammen i valget af ens byggemateriale. Valget af Teglspån type Chelsea sikre en enestående farvemæssig diversitet.
Som Tegnestuen Lokal udtrykker det " Grundideen har været at kombinere moderne byggeskik og bæredygtige byggematerialer " hvilket både Teglspån samt det bagved liggende montagesystem overholder.
Læs mere
Overskrift:

ZAPPA – naturskiferfacade med synlig fastgørelse

Dato:
13-04-2016
Kort tekst:
Zappa facadesystem til naturskifer forener ønsket om en smuk facade med det ypperste naturen har produceret og en økonomisk optimal helhedsløsning baseret på effektiv og hurtig montage
Læs mere
Overskrift:

Design Tegl - Teglspån

Dato:
01-04-2016
Kort tekst:
Teglspån er fremtidens lette teglfacade. Vores gammel murstenstradition siger 110 mm. i bredden, mens Teglspån kun siger 14 mm., hvilket medfører en optimering af beboelsesarealet.
Læs mere
Overskrift:

D-WALL – naturskiferfacader med usynlig fastgørelse

Dato:
31-03-2016
Kort tekst:
Europas flotteste ophængningssystem til ægte naturskifer. D-Wall's intelligente montageprincip medfører en æstetisk smuk løsning hvor fastgørelsen af naturskiferen er 100% skjult.
Læs mere

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.

Prøven er tilføjet kurven

Shop videre

Til kurven