Miljø, csr og c2c


Miljø, csr og c2c


Miljø, csr og c2c

KOMPROMENT CRADLE TO CRADLE

Produktet som certificeringen omfatter er Vidar Teglspån, D Wall, Zappa, Climate Cover, Naturskifer traditionelt.

Certificeringen igennem C2C er opnået fordi produkterne ikke indeholder skadelige stoffer og det består af komponenter som kan adskilles fra hinanden. Certificeringsprocessen er gennemført i samarbejde med Vugge til Vugge ApS i Danmark.CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY (CSR) 


CSR indsatsen i Komproment tager udgangspunkt i arbejdet med Cradle to Cradle. Indsatserne og rammerne for vores indsats udspringer af FN’s global Compact som er verdens største frivillige initiativ for virksomheders samfundsansvar.

Vi arbejder målrettet med at opfylde og tage vores ansvar indenfor den ramme vi arbejder ud fra. Udgangspunktet for at træffe de korrekte valg er principperne i Cradle to Cradle.

Komproment forsøger og tilstræber at agere som en samfundsbevidst virksomhed som både internt og eksternt tager ansvar for at arbejdsforhold og andre forhold overholdes indenfor en etisk fastsat ramme.KOMPROMENT CODE OF CONDUCT


Mangfoldighed:

Vi forsøger at favne og acceptere mangfoldighed hvor vi afspejler et globalt samfund. Dette gælder både køn, uddannelse, etnicitet, religion, seksualitet, alder og arbejdsevne.


Menneskerettigheder:

Vi agerer og handler i rød tråd med menneskerettighederne. Vi stiller de samme krav til vore samarbejdspartnere rundt omkring i verden.


Miljøhensyn:

Vi forsøger at skabe gode betingelser internt som eksternt. Vi tror på der er en sammenhæng mellem et godt miljø og en høj motivation.

Vi forsøger at drive virksomhed med fornuft og med et ønske om at give kommende generationer de bedste betingelser. 


Anti-korruption:

Vi er en etisk forsvarlig virksomhed som forsøger at handle med hoved og hjerte. Vi tager afstand fra korruption og indgår ikke uetiske aftaler. 


Lovkrav og overholdelse:

Vi overholder som minimum gældende national lovgivning og går gerne længere såfremt det giver mening.DOKUMENTERET BÆREDYGTIGT BYGGERI


Hvad betyder bæredygtigt byggeri for dig som kunde:

Du har valgt en leverandør som har fokus på miljøet og at netop dit produkt er bæredygtigt og kan indgå i et kredsløb.

Du har valgt en virksomhed som via samarbejdet med underleverandører og transportører forsøger at producere og levere netop dine vare med mindst mulig negativ påvirkning på miljøet. Dette sker fordi Komproment samarbejder med virksomheder som har udarbejdet en holdning og et værdisæt som skal være med til at sikre gode miljøvilkår.

For dig som kunde betyder dit køb af facadeprodukter fra Komproment samtidig at du køber en facade som er dokumenteret bæredygtig. Den kan sættes op og pilles ned igen. vi arbejder med begrebet scrapværdi da din facade ved demontering vil have en værdi da facadedelene kan genbruges. Kort sagt så bibeholder din facade en værdi i mange år.


Kort opsummering:

Du får en facade som er dokumenteret bæredygtig.

Du er ressourcebevidst i dit valg af byggematerialer.

Du gør noget godt for vores omverden ved at tænke i bæredygtighed.

Du køber en facade hvor indholdet er dokumenteret og som bibeholder værdi netop fordi vi ved hvad den består af.


Er dokumenteret bæredygtigt byggeri dyrere?

At bygge bæredygtigt koster ikke mere. Ofte vil man høre at det er dyrt og besværligt at bygge bæredygtigt. Vi har I komproment valgt at tænke bæredygtighed ind i fremstillingen af vore facadesystemer altså helt fra starten.

Vi ved derfor nøjagtig hvad facaden og dens komponenter består af og ved at tænke det ind fra starten koster det ikke ekstra at tænke og bygge dokumenteret bæredygtigt.


Det betyder at du som kunde får en facade som vil kunne holde i mange år uden at du på nogen måde skal trække ekstra penge op ad lommen.

At tænke og bygge bæredygtigt koster dig ikke ekstra som kunde hos Komproment – Vi har allerede tænkt det ind i facaden sådan at VIDAR og Naturskifer facader fra Komproment allerede er dokumenteret bæredygtige uden ekstra omkostninger for dig som kunde.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.

Prøven er tilføjet kurven

Bestil flere

Til kurven