Zappa

Naturskiferfacade med synlig fastgørelse

Zappa

Naturskiferfacade med synlig fastgørelse

Zappa

Naturskiferfacade med synlig fastgørelse

Hvad betyder bæredygtigt byggeri for dig som kunde:

Du har valgt en leverandør som har fokus på miljøet og at netop dit produkt er bæredygtigt og kan indgå i et kredsløb. Du har valgt en virksomhed som via samarbejdet med underleverandører og transportører forsøger at producere og levere netop dine vare med mindst mulig negativ påvirkning på miljøet. Dette sker fordi Komproment samarbejder med virksomheder som har udarbejdet en holdning og et værdisæt som skal være med til at sikre gode miljøvilkår. For dig som kunde betyder dit køb af facadeprodukter fra Komproment samtidig at du køber en facade som er dokumenteret bæredygtig. Den kan sættes op og pilles ned igen.

vi arbejder med begrebet scrap værdi da din facade ved demontering vil have en værdi da facadedelene kan genbruges. Kort sagt så bibeholder din facade en værdi i mange år.


Kort opsummering:

  • Du får en facade som er dokumenteret bæredygtig.
  • Du er ressourcebevidst i dit valg af byggematerialer.
  • Du gør noget godt for vores omverden ved at tænke i bæredygtighed.
  • Du køber en facade hvor indholdet er dokumenteret og som bibeholder værdi netop fordi
  • vi ved hvad den består af.
 Er dokumenteret bæredygtigt byggeri dyrere?

At bygge bæredygtigt koster ikke mere. Ofte vil man høre at det er dyrt og besværligt at

bygge bæredygtigt. Vi har I komproment valgt at tænke bæredygtighed ind i fremstillingen af vore facadesystemer altså helt fra starten. Vi ved derfor nøjagtig hvad facaden og dens komponenter består af og ved at tænke det ind fra starten koster det ikke ekstra at tænke og bygge dokumenteret bæredygtigt. 

Det betyder at du som kunde får en facade som vil kunne holde i mange år uden at du på nogen måde skal trække ekstra penge op ad lommen. At tænke og bygge bæredygtigt koster dig ikke ekstra som kunde hos Komproment. Vi har allerede tænkt det ind i facaden sådan at VIDAR og Naturskifer facader fra Komproment allerede er dokumenteret bæredygtige uden ekstra omkostninger for dig som kunde.


Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.

Prøven er tilføjet kurven

Bestil flere

Til kurven