Nyheder

Nyheder

Nyheder

Overskrift:

Thors have i Silkeborg af Aarstiderne Arkitekter

Dato:
29-04-2019
Kort tekst:
Dagens byggematerialer skal indgå i fremtidens byggerier – og derfor er et skarpt blik på bæredygtighed og genanvendelse nødvendigt, mener man hos Komproment, der netop har introduceret to nye skærmteglsystemer til ventilerede facadekonstruktioner.
Læs mere
Overskrift:

Certificeret Cradle 2 Cradle Tagskifer

Dato:
26-11-2018
Kort tekst:
Danmarks eneste tagskifer som er Cradle 2Cradle certificeret i 3 typer skifer. Komproment har som den eneste leverandør af naturskifer i Danmark, valgt at få naturskiferen Cradle2Cradle certificeret.
Læs mere
Overskrift:

Tag- og facadebeklædning i samme materiale

Dato:
16-11-2018
Kort tekst:
Med tidens arkitektoniske trend med tag-og facadebeklædning i samme materiale, ægte Vidar Teglspån fra KOMPROMENT, står bygningen lavet af Arkitekt Christopher Ketil Dehn Carlsen fra Tegnestuen Lokal, står den nye bygning på Søgaardsvej i Tikøb i en arkitektonisk ro.
Læs mere
Overskrift:

Få naturskiferne på gavlene

Dato:
07-11-2018
Kort tekst:
Efterspørgslen på facader i naturskifer har de sidste år været stigende, specielt på de større projektsager med renovering af boligblokke og nybyggeri indenfor modulbyggeri, har naturskiferen været brugt ofte.
Læs mere
Overskrift:

Danske virksomheder har succes med grønne forretningsmodeller

Dato:
05-11-2018
Kort tekst:
For nylig blev nordjyske Komproment hædret af SMV Europe som årets startup-virksomhed.
Læs mere

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.

Prøven er tilføjet kurven

Bestil flere

Til kurven